2014.06.13.
13:03

Írta: Zinjin

Pure Cardio hát ez kemény dió és az óra

Mai nap pure cardio nap, azt hiszem az egyik kedvencem. Az órát ma is használtam, számítása szerint 41 perc alatt 423 kcal égett el testemben ami 14.9 g zsírnak megfelelő mennyiség ami kb 1 darab virsli zsírtartalmának megfelelő zsír mennyiség. Átlagosan 147-es bpm-en dolgoztam és 194 bpm volt a maximumom.


Nagyon tetszik ez a pulzusmérő, igazedzés közben 2-3x meg kellett igazítani de ezen felül semmi egyéb probléma nincs vele, és jó visszajelzést ad a teljesítményről és a terhelhetőségről egyaránt. Továbbá kicsit könnyebb így becsülni a bevihető kalória mennyiséget naponta, alapjáraton mivel eléggé ülő élet módot folytatok, olyan 2500 kcal közötti napi értékre saccolom a napi bevitelemet, a napi mozgás és edzés mellett ez kb 3000kcal körül lehet jó közelítéssel. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zinjin.blog.hu/api/trackback/id/tr746299267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása