2013.11.09.
11:43

Írta: Zinjin

őrület

               Mai nap volt az első dupla insanity, Pure Cardio+ Insane Abs. Úgy érzem most sikerült a határig hajtanom magamat cardio alatt. Kb 10percre rá pedig megcsináltam a hasazást is. Meg kell mondjam meglepően könnyedén ment. Viszont lassan közeledik az első hónap vége, és kezdődik a dilemma , hogy mi legyen? Jó lenne végig csinálni az egész programot, és megszerezni a görög félisten testet amire vágyok, de nem most télen :D. Úgy gondolom az első hónapot végigcsinálom, jutok ahova jutok, és megint visszaállok 1-2 hónap "tömegelésre", persze kicsit jobban odafigyelve mint a mostani augusztus-október időszak alatt, ott kicsit túlzásba vittem, és túl sok zsír is jött fel. Most óvatosabb leszek majd! :) 
                Ami azt illeti, csináltam képet ma, és fogok a hétfői fit testen is. Jó összehasonlítás lesz, és remekül fogja mutatni hogy mit ér 2 hét kemény munka és odafigyelés. :)  Most fogalmazódott meg bennem igazából az, hogy új évtől hogyan is fog kinézni az edzés. Február közepéig még "tömegelek", aztán akkor újra elkezdem az insanityt, és akkor végig is fogom csinálni a két hónapot , lesz ami lesz! :)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zinjin.blog.hu/api/trackback/id/tr835621747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása