2013.07.21.
13:11

Írta: Zinjin

Bele a lecsóba

Mai napon szerintem még pihenek. Sajnos nem az edzést pihenem ki, hanem az ALFA fesztivált meg még talán kicsit a Soundot is.
Tervezem holnap egy teljes felmérés elvégzését, testsúly,testzsír,kerületek testrészenként lebontva, illetve terveztem hogy invesztiálok némi pénzt táplálék kiegészítőkbe. Dobom a fogyást, jöjjön a TÖMEGELÉS. Augusztus erről fog szólni, na meg a német tanulásról leginkább. Tervezem a vásárlását némi fehérjének, illetve kreatinnak. Erősen dokumentálni tervezem az összes edzésemet, és étkezésemet is egyaránt, talán készítek egy videót az egy hónap alatt elért eredményeimről. ( Végülis 1 hónap alatt is sok mindent el lehet érni, ha odafigyel az ember... :)  főleg kreatinnal érződik nagyon az 1. hónap , mivel még sosem használtam).

Edzésterv coming soon, azon még kotlok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zinjin.blog.hu/api/trackback/id/tr25417195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása