2014.01.15.
22:32

Írta: Zinjin

beosztás, módosítás tervek

Megvolt a tárgyfelvétel egyetemen, órarendem nagyon sűrű lett, majdnem kétszer annyi órám van mint előző félévben volt, hát erre nem számítottam. Szerencsére sikerült úgy intézni hogy csak 2x kell korán kelnem egy héten ami pozitívum. Testnevelést még tudom hogy felvegyem-e ,szerintem inkább csúsztatom későbbi félévre,mivel így is rengeteg időmet fel fogja emészteni az egész. 

Tudom nem a legjobb kifogás ez az idő hiány, hiszen szinte biztosan lesz napi 40- 90 percem egy insanityre a későbbiekben, a probléma inkább az hogy a motivációm nem lesz elég ahhoz hogy végig csináljam. Kezd megfogalmazódni bennem egy konstrukció, amiben kellemesen megfér egymás mellett a súlyzós edzés és a kardió is. A terv nagy vonalaiban a következő :

Heti 1 pihenő nap lesz amikor nincs edzés.
Hét közben felváltva csinálom majd a saját testsúlyos edzést (izomcsoportonkénti bontásban) és az insanityt. 
Lehet az arány 1:1 ről módosulni fog valamelyik oldal javára, ki kell tapasztalnom. Nyilván ezzel a módosítással kicsit kitolódik az insanity program vége egy későbbi időpontra, ami viszont még nem gáz, mivel a "fesztiváltest" ráér júliusig :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zinjin.blog.hu/api/trackback/id/tr75760492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása